Adopteer een dakpan

Elke dakpan telt mee om de Paradijskerk droog te houden!
U kunt op twee manieren meehelpen om de restauratie te laten slagen:
Optie A | Jouw tekst op een dakpan
Optie B | Adopteer een of meer dakpannen

De foto’s van de beschreven dakpannen verschijnen onze website wanneer de werkzaamheden aan het dak zijn begonnen.

Optie A | Jouw tekst op een dakpan

Wat voor tekst?
We hopen dat de dakpannen weer heel wat jaren op het kerkdak kunnen liggen. Een bijzondere plek in hartje Rotterdam. Deze dakpannen houden de plek droog waar alle Rotterdammers welkom zijn en tot rust kunnen komen aan de drukke Nieuwe Binnenweg.
We willen mensen de mogelijkheid bieden om een positieve boodschap op de onderkant van de dakpan te laten zetten. U kunt hierbij denken aan:
– een wens;
– de namen van uw dierbaren;
– een gedicht of spreuk.

Zelf schrijven
Op Koningsdag kunt u zelf uw tekst op de onderkant van de dakpan komen schrijven. De dakpan kost €25,- en wordt tijdens de restauratie op het dak geplaatst. U kunt ter plekke afrekenen (contant of pin). Wij maken een foto van de dakpan en plaatsen die op een fotopagina op deze website.

Zelf overmaken, tekst op afstand aanleveren
We kunnen ook de tekst voor u op de onderkant van de dakpan zetten. U maakt dan het bedrag van €25,- over naar:
NL34 INGB 0007 8796 88
ten name van Stichting Vrienden Kunstbezit Paradijskerk. In de omschrijving (max. 140 tekens) plaatst u de tekst die op de dakpan moet komen. Wij maken een foto van de dakpan en plaatsen die op een fotopagina op deze website.

Optie B | Adopteer een dakpan

Hoe werkt het?
Door één of meer dakpannen symbolisch te adopteren, zorgt u er niet alleen voor dat er heel wat dakpannen vervangen kunnen worden, maar ook dat de gehele restauratie van het dak voltooid aan worden.

Hoeveel kost een adoptiedakpan?
1 dakpan – €5,-
10 dakpannen – €45,-

Online regelen
Via de online module kunt u het bedrag voor de losse adoptiedakpannen doneren via iDEAL. Dat doet u op deze pagina.

Zelf overmaken
U kunt het bedrag van de dakpannen zelf overmaken naar:
NL34 INGB 0007 8796 88
ten name van Stichting Vrienden Kunstbezit Paradijskerk, onder vermelding van ‘dakpannen