Doneren

Een monumentaal gebouw als de Paradijskerk ontvangt weliswaar subsidies, maar moet zelf een groot deel van de onderhoudskosten opbrengen. De Vrienden van de Paradijskerk willen daarin ondersteunen. Zo zorgen we dat projecten van start kunnen gaan en weten waar het geld aan besteed wordt. Dat alles kan door uw donaties!

De stichting is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling en giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Meer informatie over onze ANBI-status kunt u hier vinden.

Online doneren
Klik hier om nu online te doneren via IDEAL.

Overmaken
Maak uw gift over op IBAN-nummer NL34 INGB 0007 8796 88
ten name van Stichting Vrienden Kunstbezit Paradijskerk.

Word vriend
Met uw bijdrage wordt een prachtig monument uit het vooroorlogs Rotterdam in stand gehouden. Word daarom vriend van de Paradijskerk! Door vriend te worden steunt u de projecten van de stichting op structurele basis. Dat kan per jaar, per kwartaal of per maand. U bent al vriend vanaf €25,- per jaar!

Vrienden van de Paradijskerk:

• doneren vanaf €25,- per jaar;
  • ontvangen nieuws en feiten over voortgang van de projecten;
  • worden uitgenodigd voor bijzondere evenementen.

U kunt zich aanmelden als vriend bij het bestuur van de stichting of u kunt het formulier invullen op deze pagina.
Let op: u maakt uw giften zelf over.