Projecten 2020

Deze projecten en activiteiten willen we ondersteunen:

Restauratie kerkdak | “Het dak eraf!”
“Het dak eraf!” Dat is wat er letterlijk gaat gebeuren: alle dakpannen moeten eraf, gesorteerd en zo nodig vervangen worden. Daarnaast wordt de isolatie vervangen en worden de dakgoten opnieuw bekleed met zink. Een enorme klus waarvoor er een hoop steigers moeten komen.
De Vrienden van de Paradijskerk hopen met uw hulp en met de hulp van fondsen genoeg middelen voor de restauratie bij elkaar te brengen. Met uw steun kan het dak van de Paradijskerk er weer jaren tegenaan! Helpt u mee? Donaties voor het kerkdak kunt u overmaken onder vermelding van: “Gift dak”. Er zijn ook andere manieren om bij te dragen:
Boekenbeurs en bazaar
– Adopteer een dakpan (info volgt)
Zondagmiddagconcerten | Orgel

Een hele nieuwe reeks orgelconcerten wordt aangeboden in de serie “Zondagmiddagconcerten” Elke derde zondag van de maand wordt om 14.00 uur een orgelbespeling verzorgt door bekende organisten uit Rotterdam en omstreken. Meer informatie kunt u lezen op de aparte pagina orgelconcerten.