De Paradijskerk ontvangt als monument weliswaar subsidies, maar moet zelf 50% van de kosten opbrengen. Als stichting geven we de Paradijskerk een steuntje in de rug! Dat kan door uw donaties!

Giften

Maak uw gift over op IBAN-nummer NL34 INGB 0007 8796 88 ten name van Stichting Vrienden Kunstbezit Paradijskerk.
De stichting is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling en giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
Meer informatie over de ANBI-status van de stichting kunt u hier vinden.

Word vriend

Met uw bijdrage wordt een prachtig monument uit het vooroorlogs Rotterdam in stand gehouden. Word daarom vriend van de Paradijskerk!
Door vriend te worden steunt u de projecten van de stichting op structurele basis.
Dat kan per jaar, per kwartaal of per maand. U bent al vriend vanaf €25,- per jaar!

Vrienden van de Paradijskerk:

• doneren vanaf €25,- per jaar;
  • ontvangen nieuws en feiten over voortgang van de projecten;
  • zijn van harte welkom op de jaarlijkse vriendenmiddag.

Klik hier om u aan te melden.

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij het bestuur van de stichting.